Wat was jouw mening over de woningen van My Base-S?

03-10-2016

Uitslagen enquête MyBase-S

Wij willen jullie allen bedanken voor het invullen van de woon enquête.
Hieronder treft u het overzicht van de tot nu toe ontvangen woonwensen. Ruim 200 mensen waren bereid hun woonwensen kenbaar te maken met het volgende resultaat.

  • De geïnteresseerden zijn voornamelijk jonger dan 35 jaar (5/8 deel) maar er is ook een grotere groep 45-65 jarigen waarneembaar (1/4 deel)
  • Bijna de helft van de geïnteresseerden wil alleen zelf komen wonen, 3/8 deel komt samen en globaal 1/8 deel met kinderen.
  • Geïnteresseerden in een huurwoning zijn op zoek naar woningen van verschillende grootte maar de betaalbaarheid van de huursom is daarbij belangrijk. Ongeveer een kwart wil samen huren. Vrijwel   alle huurders vinden het belangrijk om energiezuinig te wonen en hebben interesse in een eigen balkon. 
  • Meer dan de helft van de huurders heeft zelf een auto die ze graag plaatsen op een huurplaats in de omgeving. Een aantal huurders wil de auto eventueel wel delen.
  • De kopers zijn voornamelijk geïnteresseerd in een grote woning (>=90 m2), willen vrijwel allemaal een eigen balkon en hebben een eigen auto. Deze auto stallen wij het liefst op een eigen parkeerplaats in het gebouw. Kopers willen ook graag duurzaam wonen.
  • Vrijwel iedereen die reageert vindt de sfeer en dynamiek op Strijp leuk en wil graag per e-mail op de hoogte gehouden worden van de vorderingen.

Door het invullen van de enquête geeft u ons de kans, binnen de randvoorwaarden van het plan, zo goed mogelijk in te spelen op uw woonwensen.

Deel: