Project Mybase-S

Project Mybase-S

Waar?
Precies naast het Natlab in het hart van Strijp-S aan de Torenallee op de hoek van de Ing. Kalffstraat, en de nieuwbouw van het Sint Lucas Creative Community verschijnt binnenkort MyBase-S. 

Het dynamische gebied Strijp-S, waar een combinatie van bestaand wonen, werken en elkaar ontmoeten aansluit met alle voorzieningen in de buurt. Een gebied dat goed aangesloten is op het openbaar vervoersnet en op 20 minuten ligt van Eindhoven Centrum.

Wat?
Meerdere gebouwen om in te wonen en waar bijvoorbeeld aan de Torenallee een andere functie (zoals detailhandel, dienstverlening of horeca) kan worden toegevoegd. Het gaat om ongeveer 220 woningen en ca. 1500 m2 bedrijfsmatig. De gebouwen als aanvulling op het unieke dynamische karakter van Strijp waar verleden, heden en toekomst elkaar ontmoeten. Een intieme huiselijke plek met de voorzieningen in de nabijheid waar je graag gezien wilt worden.

Wat is jouw woonwens?
Wij denken momenteel na over het optimale woonproduct voor jou op deze plaats en zijn daarom geïnteresseerd in hoe jij leeft en wat jouw woonwensen zijn. Daarom vragen wij u de woonenquête van Nieuwbouw Nederland in te vullen. Schrijf je hier in en ontvang de woonenquete

Op deze site zullen wij in de loop van dit jaar u nader informeren over de uitslag van de enquête en welke woningen zijn ontstaan.

Een bedrijfsruimte?
Ben jij die moderne ondernemer met een gefundeerd plan voor een onderneming voor werken, winkelen, dienstverlening of horeca aan de Torenallee op Strijp-S maar heb je geen plek? Meld je dan aan met het contactformulier en geef aan wat je plannen zijn.

Wij zullen zodra de plannen zijn gevormd contact zoeken en je laten weten wat de mogelijkheden zijn.